Nieuws

Badslippers de nieuwste trend. Really?

Written by Anna Teresa

Eigenlijk zouden we ons haast nergens meer over moeten verbazen. De modewereld toont al jaar en dag de meest vreselijke of ondenkbare combinaties. Kijk voor de fun maar eens hier en hier en hier. En dan is er nu deze: de badslippers van Adidas en Nike zijn helemaal een trend. Net nadat ik dacht dat ik de mijne maar eens weg moest doen. Ik loop er namelijk al jaren op, gewoon in huis als ik onder de douche vandaan kom. Of ik ze ook zou aantrekken onder mijn gestylde outfit waarmee ik naar een feest of een meeting ga? Neuh, ik dacht het niet. Of ik er de kinderen mee van school ga halen? Uh, zelfs dat is wellicht net een stap te ver. Maar ik zal ze wel koesteren, mijn slippers. Ben ik gewoon lekker trendy in mijn eigen huis en tuin. Of moet ik ze wellicht net als Rita Ora aandoen als ik binnenkort naar Rome vlieg? De zangeres verscheen op het vliegveld van Los Angeles in een vliegtuig outfitje. Het ensemble van de zangeres bestond uit een pakje van DKNY. Ze combineerde dit camping chic met een paar Adidas badslippers en matching zwart wit gestreepte sokken. Rita liet het rood van haar lippen en nagels terug komen in de sokken, wat het ensemble wel een geheel maakte, maar of de outfit een succes is?  Super, niks meer aan doen of Rita kan deze trend beter overlaten aan de bbq’ende bierbuiken op de camping?

About the author

Anna Teresa

Ervaren en gedreven journalist/tekstschrijver.
Creatief, proactief en persoonlijk.
Schrijven, communiceren, informeren.
Klein en integer of groots en meeslepend.

Leave a Comment