Nieuws

Limburg, here we come

Written by Anna Teresa

Het gaat nu echt gebeuren. Na 22 jaar buiten Limburg te hebben gewoond staat de verhuizing ernaar terug nu vast. Ging ik als 18-jarige in mijn eentje weg om te studerem aan de School van de Journalistiek. ik keer als (fluistert heel zacht) bijna 40-jarige met (Limburgse) man, 3 zonen en hond terug. Naar Born welteverstaan, naast Sittard.

Hoe gaat dat uitpakken? Pas ik nog? Gaat het weer als thuis voelen? Hoe gaat het mijn jongens – die praten met een harde G – bevallen in de streek de ze vooral kennen door de bezoeken aan oma en opa?

Ik neem in elk geval al mijn werkervaring, enthousiasme en creativiteit terug naar de plek die mij gevormd heeft. En terwijl ik doos na doos inpak in dit rijtjeshuis in Leidsche Rijn, denk ik aan die boerderijwoning waar we gaan landen. En lees ik met een lach op mijn gezicht af en toe deze artikelen. Klik erop om ze ook te lezen.

11

 

 

13

 

 

18

 

 

About the author

Anna Teresa

Ervaren en gedreven journalist/tekstschrijver.
Creatief, proactief en persoonlijk.
Schrijven, communiceren, informeren.
Klein en integer of groots en meeslepend.

Leave a Comment