Diensten


Momenteel kan ik geen grote klussen aanpakken. Maar ik sta altijd open om te sparren over nieuwe ideeën of om mee te denken over creatieve oplossingen. Loop je ergens tegenaan, of kan ik in mijn netwerk iemand aan jou koppelen? Neem contact met mij op. 

Jouw boodschap, gedachtes, dromen, missie en nieuws zet ik om tot teksten die inspireren en informeren. Door mij in te leven in jouw werk of organisatie en te luisteren naar wat jij uit wilt dragen. En als de context past als een jas, schrijf ik een verhaal met het juiste ritme. Een ritme dat blijft hangen.

Hieronder een overzicht wat ik voor jou kan doen. Ik hecht daarbij aan kwaliteit en aandacht. Ik steek graag net even wat meer energie in een tekst om de juiste boodschap te brengen.

Artikel voor krant/tijdschrift
Journalistieke, redactionele teksten zoals achtergrondartikelen, recensies, lijstjes, portretten, interviews en columns.

Redigeren van teksten
Eindredactie, tekstcorrectie, teksten nalezen op taal, spelfouten, grammaticale fouten, stijlfouten en inconsistenties.

Creatief
Korte verhalen, blogs, columns, uitnodigingen, trouwgeloftes, in memoriam of een levensverhaal in boekvorm (lees hier over de levensverhalen).
Speech voor een opening of een bijeenkomst. Denk aan een thematisch verhaal waarin het onderwerp tot leven komt en waarbij de toehoorder of lezer meer geprikkeld wordt dan bij een droge opsomming van gebeurtenissen.

Voor particulieren
Ik ben er ook voor particulieren die ondersteuning nodig hebben bij het schrijven van een tekst. Denk aan een sollicitatiebrief, een kort verhaal, een werkstuk, een brief, de trouwbelofte. Omdat je er zelf soms niet uitkomt of de juiste woorden niet kunt vinden. Als we samen in gesprek gaan, stel ik vragen en aan de hand van jouw ideeën en wensen, ga ik aan de slag.

Online
SEO webteksten
Webteksten, contentbeheer, social media.
Maandelijks in overleg, prijs per uur of vooraf afgesproken bedrag
Teksten schrijven, redigeren en plaatsen
Content plaatsen (logo’s, foto’s, evenementen, flyers)
Nieuwsbrief finetuning (aangeleverd en geschreven door opdrachtgever) of opstellen, stylen en verzenden
Reviews van klanten plaatsen
Schrijven en stylen van evenementen en aankondigingen

Social media
Brainstormsessie om Plan van aanpak en strategie te bepalen

Plan van aanpak opstellen
Betrokken personen
Activiteitenlijst
Wie verantwoordelijk voor wat
Afstemmingswijze

Opstellen strategie
Timetable
Doelstellingen
Platform keuze
Content strategie

Opstellen Social Media beleid

Opstarten van een social media account op een van de platformen
Inclusief styling met omslagfoto en achtergrond

B2C
Business-to-consumer-teksten, brede of specifieke doelgroep.
Reclametekst, persbericht, folder, brochure, advertentietekst.

hands

Tarieven
Geen klantvraag is hetzelfde, dus kan er een tarief per pagina, per woord of per project worden afgesproken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om te zien wat ik voor jou kan betekenen.

KvK-nummer 62349562