Nieuws

Hotdogs van Blaauw

Written by Anna Teresa

Sterrenchef Ron Blaauw begint weer een nieuwe zaak. Na het omtoveren van zijn sterrenzaak naar Ron Gastrobar, opent hij binnenkort een nieuw concept in de Amsterdamse Pijp, genaamd The Fat Dog. Een zaak waar ambachtelijke hotdogs worden geserveerd.

Ron Blaauw start hotdogzaak in Amsterdam
Dat laat Blaauw weten op de Facebook-pagina van Ron Gastrobar. ‘Noem ’t een wijn/cocktailbar, noem ’t een hotdogtent; ’t kan allebei. Geïnspireerd door Bubbledogs in Londen – a champagnebar that does not serve caviar – start Blaauw binnenkort een nieuw concept in de Pijp, genaamd The Fat Dog’, aldus de melding.

Verrassend leuke switch weer van Blaauw. Hij lijkt goed om zich heen te kijken en in te spelen op de behoefte van consument. Het traditionale uit gaan eten, de klassieke Franse keuken, de hele avond met elkaar aan tafel zitten en enkel in elkaars ogen turen, is al lang voorbij. De consument wil pure gerechten, live entertainment, nog naar de film of op stap of zich laten onderdompelen in een nieuw concept waar ze verrast worden.

‘Bij The Fat Dog kun je terecht voor ambachtelijke hotdogs met de meest heerlijke toppings onder het genot van bubbels, een goed glas wijn of gin tonic. Oftewel: the best of 2 worlds. Wordt vervolgd…’.

Momenteel wordt gewerkt aan het bouwen van een team. Blaauw zoekt personeel voor zowel de keuken als de bediening. Wanneer The Fat Dog de deuren opent, is niet bekend.

About the author

Anna Teresa

Ervaren en gedreven journalist/tekstschrijver.
Creatief, proactief en persoonlijk.
Schrijven, communiceren, informeren.
Klein en integer of groots en meeslepend.

Leave a Comment