Lekker, leuk en handig

Lezen, leren en inspireren – goede blogs, handige sites en mooie mensen

Written by Anna Teresa

Ik werk vanachter mijn bureau in de keuken. Kinderen op school, hond achter mijn stoel. Ik surf en struin het internet af. Ik lees tijdschriften, spit de krant door en praat met mensen. Om maar elke dag weer tot nieuwe ideeën en inzichten te komen. Ik laat me inspireren om anderen op mijn beurt te inspireren. Ik voel me daardoor rijk en energiek. Want hoe mooi is het om voor je werk steeds weer nieuwe, inspirerende mensen initiatieven te ontdekken? Onwijs mooi!thuis met hond

Lezen, leren en inspireren is mijn motto

Ik ben nieuwsgierig en blijf me graag verbazen. En ik leer graag bij.
En de mooie inzichten, initiatieven en sites die ik tijdens mijn ontdekkingstochten – het voelt als een wereldreis maak vanuit mijn keuken – wil ik vanaf nu hier delen.

Blog

Lisanne Leeft: toen ik deze site opende, kreeg ik gelijk een goed gevoel. Deze jonge vrouw staat ondanks haar chronische ziekte positief in het leven en heeft van haar hobby een mooie mind- en lifestyle blog gemaakt die duizenden keren per dag bezocht wordt. Lisanne geeft tips over zaken waar iedereen wel eens mee te maken krijgt, ze is creatief en staat positief in het leven. Die energie straalt van haar site af.

Sites

Pixabay: Voor mijn werk zoek ik dagelijks naar gratis en rechtenvrije foto’s. Een van de site die ik daarvoor graag gebruik is Pixabay. Zo fijn dat er mensen, fotografen, zijn die goede en grote foto’s beschikbaar stellen.
Gratisography: Nog een site met gratis te gebruiken foto’s. Hier niet echt een zoekfunctie, maar wel thema’s. En de kans dat erbij zit wat je zoekt, is wat kleiner. Maar: wel met een grote knipoog en een foto die niet twaalf in een dozijn is.

 

Mensen

About the author

Anna Teresa

Ervaren en gedreven journalist/tekstschrijver.
Creatief, proactief en persoonlijk.
Schrijven, communiceren, informeren.
Klein en integer of groots en meeslepend.

Leave a Comment