Lekker, leuk en handig

Sieraden bewaren

Written by Anna Teresa

Als je een ekster bent net als ik en mooie sieraden en bling bling niet kunt laten liggen, dan moet je wel een goede plek hebben waar je je spulletjes bewaart.
Als ik op pad ga en sieraden meeneem, gebruik ik diverse etuis en buidels. In mijn slaapkamer heb ik met een naaitafeltje plus krukje en een oude houten naaidoos die is omgetoverd tot sieradendoos onlangs een eigen hoekje gecreëerd. Met een beetje fantasie en creativiteit maak je zo zelf een plek die helemaal aan je eigen wensen voldoet.

Zo’n grote houten naaidoos kun je trouwens helemaal openklappen en dan heb je nog ruim plek voor horloges, armbanden, doosjes en mooie kleine hebbedingen. Als je daar ook een stalen staafje bevestigt, kun je ook nog eens heel handig je oorsieraden ophangen. In de laatjes van het krukje is ook nog opbergplek voor tasjes, zakjes en spulletjes.

IMAG8197 IMAG8199 IMAG8203

IMAG3218_1_1

IMAG3224_1

Je kunt op die manier alles wegstoppen en uit het zicht houden, maar je kunt je moois ook showen. Wat denk je van een gave boomtak, gevonden door een van mijn zoons, waar mijn armbanden heel stoer aan staan?

IMAG6875_1 IMAG6881_1

Ben je zelf niet zo handig (of heb je niet net als ik een handige man die met een zaag, een boor, wat schroeven en wat stalen staafjes kan toveren), dan zijn er nog sites genoeg waar je diverse sieradenboxen kunt vinden. Van grote luxe  zoals bij deze online shop tot strakke houten en goedkopere van bijvoorbeeld de Xenos of de Blokker. Wist je dat je zelfs een theedoos kunt gebruiken om ringen, oorbellen en beads te bewaren? Helemaal stoer zijn boxen van steigerhout zoals deze op Dawanda.nl of deze fraaie kunstwerkjes op Etsy.nl.

Zo heb je alles georganiseerd en netjes op een plek liggen en kun je elke ochtend of voordat je naar een feestje gaat, kijken welke sieraden bij je outfit en mood passen.

About the author

Anna Teresa

Ervaren en gedreven journalist/tekstschrijver.
Creatief, proactief en persoonlijk.
Schrijven, communiceren, informeren.
Klein en integer of groots en meeslepend.

3 Comments

  • Ik heb jouw omgetoverde naaidoos mogen bewonderen en ik kan je beloven dat iedere vrouw wel zo’n mooie sieradenkist zou willen. Je hebt ontzettend veel glimmers maar je bent ze met jouw zorgvuldige manier van opbergen meer dan waard! Liefs Renate

Leave a Comment