Gedachten

(geen) Chicken

Written by Anna Teresa

Ik had al aangegeven dat ik erover dacht mijn haar drastisch aan te pakken, lees nog maar even hier.
En vandaag was het dan zover. Ik ging naar Kinki kappers op de Nachtegaalstraat waar ik kapper Fred al vijf jaar lang mijn krullenbos toevertrouw. Als hij mij kon verzekeren dat mijn uitgekozen kapsel mij zou staan, zou ik de stap durven zetten. Want ik wilde geen chicken zijn, maar liever een chicken worden, zoals mijn man mij in de ochtend nog even uitdaagde.

Kapper Fred ging akkoord en zie hier het resultaat. Volgens mijn kinderen staat het ‘super vet’ en ‘knetterend gek’. Daar kan ik het dan wel mee doen.

IMAG7245_2_1

 

IMAG7359_Anne_1anna haar IMAG7617_Anneanna haar (12)

About the author

Anna Teresa

Ervaren en gedreven journalist/tekstschrijver.
Creatief, proactief en persoonlijk.
Schrijven, communiceren, informeren.
Klein en integer of groots en meeslepend.

Leave a Comment