Aan de slag Creatief

Verslingerd aan Photoshop

Written by Anna Teresa

Ik hou van fotograferen, zoeken naar het perfecte plaatje en creatief bezig zijn. Bij Photoshop komt dat samen. 

Veertien jaar lang zat ik op de redactie van dagblad Sp!ts naast fotoredacteuren om te kijken hoe ze in Photoshop foto’s bewerkten die ik had aangevraagd voor bij mijn artikelen. Met het grootste gemak ging de muis over het beeld en ontstonden de meest creatieve beelden. Af en toe, als ik ongeduldig of nieuwsgierig was en een van de heren had koffiepauze, probeerde ik zelf ook iets te doen. Heel ver kwam ik echter niet.
Maar, oefening baart kunst. Want nu ik zelf regelmatig photoshop, kan ik ook al een aardig lijstje mooie bewerkingen achter mijn naam zetten. 😉

paulien en anna teresa en honden

donatie-brengen

achterunjere

sinterklaas-panda

doe-juist-dat

nieuwe-huis10

home-is-2

Facebook-koffie-vertrouwen

Gemotiveerd-Facebook-quote 

sep-afscheid-2

50 uitnodiging

uitnodiging-mike-en-giacomo

giuliano-verhuizen

leandro-verhuizen

bedankt

expeditie-3

kijktip

kom-of-kijk

koningsdag-2

 

 

About the author

Anna Teresa

Ervaren en gedreven journalist/tekstschrijver.
Creatief, proactief en persoonlijk.
Schrijven, communiceren, informeren.
Klein en integer of groots en meeslepend.

Leave a Comment