Aan de slag

Boek: huwelijk, jubileum, verjaardag of gewoon over jezelf

Written by Anna Teresa

Eerder beschreef ik al dat het mooi en bijzonder is om een boek te laten schrijven over je (groot-)ouders, maar je kunt natuurlijk ook over jezelf laten schrijven.

Omdat je een missie achter de rug hebt die je wilt laten vastleggen. Omdat je een ziekte hebt overwonnen en je strijd wilt delen met anderen. Omdat je een goedlopende eigen zaak hebt opgezet en je ervaringen wilt bundelen. Omdat je een wereldreis hebt gemaakt en wel anekdotes en foto’s hebt, maar zelf de samenhang niet kan vormgeven. Omdat je gescheiden bent en je kinderen wilt laten weten wie jij bent.

Over je
reis
missie
overwinning
ziekte
anekdotes

Of geef een boek cadeau aan een vriend(in), familielid, collega ter ere van een speciale gebeurtenis. Waarbij de persoon zelf zijn verhaal vertelt of een boek waarin dierbare over deze persoon spreken.

huwelijk
verjaardag

jubileum
pensioen

Neem contact met mij op en we plannen interviews om het boek vorm te geven, geheel naar jouw wens. Met mijn advies en input en mijn ervaring en kennis om jouw verhaal mooi en waardig om te schrijven tot een goed lezend en bijzonder verhaal.

About the author

Anna Teresa

Ervaren en gedreven journalist/tekstschrijver.
Creatief, proactief en persoonlijk.
Schrijven, communiceren, informeren.
Klein en integer of groots en meeslepend.

1 Comment

  • Wat een bijzonder cadeau kan je iemand dan toch geven zeg. Erg uniek!
    Met jouw stijl van schrijven zal dit een onvergetelijk aandenken zijn.

Leave a Comment