Gedachten

Uhm, toch best waardevol

Written by Anna Teresa

Ik stelde laatst hardop de vraag hoe waardevol de schoolfotograaf is. Ik zal er nog even op terugkomen. Want, eerlijk is eerlijk, ik geef toe dat ik mijn mening enigszins moet bijstellen. Een schoolfoto is in elk geval al meer waardevol als ‘ie door een fotograaf genomen wordt die er echt wat moois van weet te maken.

Ik heb inmiddels al wat broers-en-zussenfoto’s langs zien komen en daar stond ik toch wel even van te kijken. Leuke, frisse, creatieve foto’s zijn het. Niet een gevalletje: OMG dit had ik anders nooit gehad, maar wel: dit doe ikzelf toch niet zomaar even 1 2 3 na. En dat ligt dan vooral aan de belichting en de achtergrond en wellicht de dwingende ogen van een vreemde.

Een héél klein beetje spijt heb ik dan ook wel dat ik mijn jongens niet naar de broers-en-zussenfoto heb laten gaan. Maar ach, gelukkig heb ik een harde schijf vol mooie, spontane en leuke foto’s… En mezelf kennende maak ik binnenkort een broersfoto die zijn weerga niet kent. Zo ben ik dan ook wel weer.

About the author

Anna Teresa

Ervaren en gedreven journalist/tekstschrijver.
Creatief, proactief en persoonlijk.
Schrijven, communiceren, informeren.
Klein en integer of groots en meeslepend.

Leave a Comment