Gedachten

Zelfde kapsel. Toeval? Frappant in elk geval

Written by Anna Teresa

Toen ik vorig jaar op het punt stond een belangrijke stap te zetten in mijn carrière en besloot om mijn gevoel te volgen en mijn stem te laten horen, was daar ineens het nummer Read all about it. Kippenvel kreeg ik, rijdend in de auto. Dat gevoel dat je krijgt alsof een nummer speciaal voor jou gezongen wordt. Hier op mijn blog kun je het nummer beluisteren en ik kan alleen maar zeggen: het is me op het lijf geschreven. Een paar maanden na de belangrijke besluit, besloot ik om – voor mij best radicaal – mijn haar te knippen. Ook die gebeurtenis is hier op mijn blog te lezen. Ik had het gevoel dat ook dat op dat moment gewoon moest gebeuren. De tijd was er rijp voor. Weer een paar maanden later, luisterde ik weer naar Read all about it en ging ik online eens op zoek naar de zangeres van dat nummer, Emeli Sande. En weer kippenvel: ze had exact het kapsel zoals ik het nu droeg. Met minder krullen en geblondeerd, maar dezelfde schnitt. Was dat toeval? Wellicht wel, of toch niet? Frappant is het in elk geval zeker! Ik ga haar tourdata maar eens in de gaten houden. Een concert van Emeli in Nederland wil ik zeker niet missen.

emeli                                                       Pinkpop 2014 (19) - kopie

About the author

Anna Teresa

Ervaren en gedreven journalist/tekstschrijver.
Creatief, proactief en persoonlijk.
Schrijven, communiceren, informeren.
Klein en integer of groots en meeslepend.

Leave a Comment