Lekker, leuk en handig

49dresses

Written by Anna Teresa

Een feestje, een etentje, een verjaardag, een bruiloft, een wijntje met je vriendinnen, een sollicitatiegesprek. Er zijn talloze momenten te noemen waarop je er weergaloos uit wilt zien en net voor die momenten slaat de paniek toe. Je hebt niks om aan te doen! Om te beginnen klopt dat waarschijnlijk niet. Want als je eerlijk bent, heb je genoeg leuke kleding in je kast liggen en hangen. Maar toch, het past net niet bij deze gelegenheid of bij je mood.

En dus heb je een gigantisch probleem, want naast de perfecte jurk heb je waarschijnlijk ook nog bijpassende schoenen en als het even kan een tas nodig. Dan kun je vanaf nu shoppen bij de onlineshop 49dresses. Hier vind je een hip jurkje, killer heels én een bijpassende clutch voor slechts € 49, -. Daar staat het nieuwe concept 49dresses namelijk voor. Het gehele jaar door vind je op de site complete outfits voor dezelfde vaste prijs, die zelf samengesteld kunnen worden, of het nu zomer of winter is. De collectie wordt per kwartaal aangevuld met nieuwe modische items, die tevens los verkrijgbaar zijn. Het concept is bedacht en op de markt gezet door en voor fashionista’s en met een snelle omloopsnelheid, om zo de outfits exclusief te houden.

jurken

Nieuwsgierig als ik ben, heb ik gelijk een kijkje genomen op de site. Om na een enthousiaste eerste blik vervolgens een beetje teleurgesteld verder te klikken. Ja, de outfits zijn leuk, hip en goedkoop. Maar ze stralen ook allemaal hetzelfde uit en zijn vooral geschikt voor een jongere doelgroep. Niet dat meisjes zoals ik niet meer in strakke, korte dresses passen, maar ik kan me iets stoerders, mooiers en stijlvollers bedenken.

Dan moet ik misschien toch maar iets minder vaak switchen en iets dieper in de buidel tasten en een jurk scoren bij Dressesonly (let op de leren jurk, wauw!!), Jurkjes of Dressfirst (welke man neemt me mee naar het sprookjesbal?!).

Veel shopplezier!

 

About the author

Anna Teresa

Ervaren en gedreven journalist/tekstschrijver.
Creatief, proactief en persoonlijk.
Schrijven, communiceren, informeren.
Klein en integer of groots en meeslepend.

Leave a Comment