Creatief

Trollen met stijl

Zie je mij, dan is de kans groot dat je aan mijn pols of nek trollen ziet. Geen echte, maar de glazen of zilveren beads van het Deense merk Trollbeads. Een familiebedrijf met een geschiedenis. Ik spaar de beads sinds de geboorte van mijn jongste in 2009 en hoewel de verslaving van elke week minstens één moeten kopen eraf is, draag, combineer en fotografeer ik deze sieraden nog steeds graag.

Ik ben overigens niet de enige die een passie voor deze trollen heeft, wereldwijd zijn er enorm veel fans die zich verzamelen op sites, blogs en forums. Ik heb er al heel wat mogen ontmoeten, zoals tijdens een event in Amerika: het Trollfest van Louise Rogers in Mattapoisett, nabij Boston. Voor haar enorm goed bezochte site schreef ik ook blogs. Lees enkele hier en hier.

Voor Trollbeads Nederland schreef ik de teksten van enkele brochures. Heel leuk om te doen. Omdat ik nu eens niet geheel objectief hoefde te blijven en omdat ik precies wist voor wie ik schreef.
trollbeads 2trollbeads

De mijne zien? Ik zal er een paar tonen..

 

 

 

About the author

Anna Teresa

Ervaren en gedreven journalist/tekstschrijver.
Creatief, proactief en persoonlijk.
Schrijven, communiceren, informeren.
Klein en integer of groots en meeslepend.

Leave a Comment