Anderen over Anna Teresa

Written by Anna Teresa

Opdrachtgever Mirjam de Graaf – Op naar de 100.000 banen

Hoi Margaret, Anna Teresa weet het zelf ook al maar wilde jou ook nog even laten weten dat ik erg blij ben met de verslaglegging van Bazen Verbazen gisteren. Anna Teresa heeft precies aangevoeld wat er nodig was, ook in het verslag dat straks nog online komt. En dat terwijl ik behalve ‘hoi, succes, eh doei ik moet weer naar beneden voor de gasten’ haar niet heb kunnen begeleiden of helpen. Fijn dat we elkaar zo aanvoelen, dat komt zeker ook door de maandelijkse werkdagen op de Malietoren. Groet, Mirjam


Anja Vlasblom, auteur van het boek Dagleven, autobiografie over PTSS na psychische kindermishandeling,  na interview voor Nodea:

Beste Anna Teresa, Wat een onvoorstelbaar knap stuk heb je over ‘Dagleven’ geschreven. Werkelijk vanaf de eerste tot en met de laatste letter vind ik het geweldig. Heel erg bedankt! Fijn dat ik de link nu ook kan doorgeven. Nogmaals, ik vind het heel kunstig dat iemand die mij niet kent zo de spijker op zijn kop kan slaan. Hartelijke groet, Anja Vlasblom


Onderzoeker en auteur Inge Nuijten, na interview voor artikel magazine People Business: Mooi stuk.  Blijf het verschil maken met inspirerende interviews en verhalen! Dank je wel!


Hoogleraar Personeelswetenschappen Rob Vinke, na interview voor artikel magazine People Business: Mooie tekst. Ik ben graag akkoord. Grote complimenten.


Trainer, coach, loopbaanadviseur Jacqueline van ’t Spijker, na interview voor artikel magazine People Business: Wat een fijn genuanceerd artikel is het geworden zeg, leuk!


Josine van Hamersveld, directeur Angst, Dwang en Fobie stichting: Ik bewonder Anna Teresa, onze nieuwe hoofdredacteur, dat het haar gelukt is om in zo korte tijd feeling te krijgen met het begrip hyperventilatie en al zijn ins en outs.


Robert Kroon, Managing director ‘Kroon op het werk’ – Marketing PR Food & Drinks expert: Anna Teresa is naar mijn mening een redacteur met een goed gevoel voor nieuws. Ze schrijft prettig en maakt toegankelijke artikelen. Ik vond het bijzonder prettig met haar samenwerken omdat ze een echte co-maker is. Daarnaast is ze positief kritisch ingesteld. Zoals een journalist behoort te zijn. Voorop blijft staan dat ze een uitstekende redacteur is met een goede pen.


Sigrid Stamkot, mode- en beautyjournalist Metro Sp!ts: Als er nog iets moet komen, als er ideeën nodig zijn, als er wat dan ook gedaan moet worden: er komt iets, het is op tijd, het is verzorgd, het is compleet. In alle hysterie van vallende gaten, vroeg vallende deadline en panikerende collega’s houdt Anna Teresa haar hoofd (ogenschijnlijk) koel.


Danielle Kool, ex adjunct hoofdredacteur Sp!ts: Anna Teresa is betrouwbaar, zelfredzaam (als in: laat haar maar schuiven) en een stille kracht (als in: Anna Teresa gaat gewoon haar gang en hoeft zichzelf daarbij niet steeds in de spotlight te zetten).


Femke de Veer, PR Directeur / Woordvoerder Joop van den Ende Theaterproducties: Anna Teresa heeft jarenlang vele artikelen geschreven over de producties van Joop van den Ende Theaterproducties. Zij is iemand waar je van op aankan, bedenkt creatieve invalshoeken, werkt snel teksten uit en is betrouwbaar. Daarnaast is ze sociaal en erg betrokken bij het onderwerp waarover zij schrijft.


 

About the author

Anna Teresa

Ervaren en gedreven journalist/tekstschrijver.
Creatief, proactief en persoonlijk.
Schrijven, communiceren, informeren.
Klein en integer of groots en meeslepend.

Leave a Comment